Borduren en opdrukken in arnhem Secrets

Wiki Article

Wanneer je kleding wilt personaliseren, sta je voor de keuze: borduren of bedrukken? Beide technieken hebben hun eigen voordelen:

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Alweer erg tevreden over mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn emblem op de verschillende form blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Als u interesse heeft in één van onze producten of u heeft vragen achieved betrekking tot borduringen of bedrukkingen schroom dan niet om Make contact with fulfilled ons op te nemen.

Of je nu kiest voor geborduurde polo’s voor je winkelpersoneel of fleecejassen voor je buitendienstmedewerkers, met borduurwerk zet je je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw brand voor mij ontworpen puur uit passie.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Zelfs voor een klein venture heeft Damaris industrieel major kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde match en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Doorway deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Onwijs lieve eigenaar! Super goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben super goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor read more alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Report this wiki page